Tooted

Valik meie poolt pakutavatest toodetest

Anšoovis – see on toode kilufileedest, mis soolatuna spetsiaalse vürtsiseguga toovad põhjamaade maitsenüansid kirkalt esile. Tomatises vürtsikastmes võib ära tunda kardemoni ja ingveri, mis segunedes kaneeliga loovad harmoonilise skandinaavialiku maitsebuketi. Kilufileele annab iseloomuliku roosaka värvi vürtsisegusse lisatud punane puu. Naha eemaldamine kilufileedelt tagab suurepärase maitseelamuse.

Räimerullid marinaadis – toode on valmistatud kvaliteetsetest räimefileedest, mis on läbinud marineerimisprotsessi klassikalises äädikamarinaadis. Äädikat balanseerib marinaadile lisatud suhkur, andes tootele põhjamaade hõngu. Räimefileed on keeratud rulli, mis on eriti sobiv serveerimisel. Garneeringuna lisab maitsenüansse loorber vürtsi ja sinepiseemnetega, olles sobivaks lisandiks sibulale ja porgandile.

kipper

Kipperi Anšoovis on meie enda kaubamärk.

Säilitamistemperatuur: +2 kuni +6 °C.

Oomega-3 rasvhapete allikas.

Koostis: nahata kilufilee 65 %, vesi, suhkur, sool, tomatipasta, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), vürtsid ja maitsetaimed, säilitusaine E211.

100g

IMG_Kipper räim2 500p

Kipperi Räimerull on meie enda kaubamärk

Säilitamistemperatuur: +2 kuni +6 °C.

Koostis: Räimefilee, vesi,  suhkur, sool, kuivatatud sibul, porgand, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), vürts, sinepiseemned, säilitusaine (E211), loorber.

450g

Jaekettide omatoodete kaubamärgid

reaton

Reaton Anšovi

Säilitamistemperatuur: +2 kuni +6 °C.

Oomega-3 rasvhapete allikas.

Koostis: nahata kilufilee 65 %, vesi, suhkur, sool, tomatipasta, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), vürtsid ja maitsetaimed, säilitusaine E211.

100g

rainbow

Rainbow Anjovisfileet

Säilitamistemperatuur: +2 kuni +6 °C.

Oomega-3 rasvhapete allikas.

Koostis: nahata kilufilee 65 %, vesi, suhkur, sool, tomatipasta, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), vürtsid ja maitsetaimed, säilitusaine E211.

100g

pirkka

Pirkka Anjovisfileet

Säilitamistemperatuur: +2 kuni +6 °C.

Oomega-3 rasvhapete allikas.

Koostis: nahata kilufilee 65 %, vesi, suhkur, sool, tomatipasta, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), vürtsid ja maitsetaimed, säilitusaine E211.

100g

benfri

Rivöfjordens Benfri Sild

Säilitamistemperatuur: +2 kuni +6 °C.

Oomega-3 rasvhapete allikas.

Koostis: nahata kilufilee 65 %, vesi, suhkur, sool, tomatipasta, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), vürtsid ja maitsetaimed, säilitusaine E211.

100g

skippersild

Skipper Sild

Säilitamistemperatuur: +2 kuni +6 °C.

Koostis: Räimefilee, vesi,  suhkur, sool, kuivatatud sibul, porgand, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), vürts, sinepiseemned, säilitusaine (E211), loorber.

800g

pirkka450g

Pirkka Silakkarullat marinadissa

Säilitamistemperatuur: +2 kuni +6 °C.

Koostis: Räimefilee, vesi,  suhkur, sool, kuivatatud sibul, porgand, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), vürts, sinepiseemned, säilitusaine (E211), loorber.

450g

vaike purk

Rivöfjordens Rensede Ansjoser

Säilitamistemperatuur: +2 kuni +5 °C.

Koostis: Räimefilee, vesi,  suhkur, sool, kuivatatud sibul, porgand, happesuse regulaatorid (äädikhape, sidrunhape), vürts, sinepiseemned, säilitusaine (E211), loorber.

220g

Teie enda kaubamärk

tyhi

Kõik meie väljatöötatud tooted võivad olla toodetud Teie kaubamärgi all.

Samuti pakume võimalust toota kalatooteid Teie retsepti järgi.

 

  • Võimalus reguleerida partii suurust.
  • Võimalus valida olemasolevate pakendite vahel: alumiiniumist 100ml toos, plastikust 500ml pakend, plastikust 800ml sangaga ämber ja klaaspurk 200ml.
  • Võimalus valida teistsugune plastik pakend.
  • Etiketi kujundamine Teie juhiste järgi.
  • Kaup kätte ilma vahendajata.
  • Tootmine vastab IFS Food standardi nõuetele.

 

Private Label tooted, mida me pakume:

  • Anšoovis
  • Räimerullid
  • Jansson filee
  • Heeringafilee marinaadis